VŠE CO DÍTĚ POTŘEBUJE JE LÁSKA A MAXIMÁLNÍ PÉČE

13.01.2014 18:34

 

           Jak nejlépe porozumět dítěti? vciťte se do něj! Dítě je sice "nepopsaná kniha" ale přesto se v něm uktívá mnoho moudrosti. Je mnoho poblikací, které Vám poradí jak přistupovat k dítěti, ale nezapomínejme, že dítě je individualita a tudíž co platí na jednoho, teplatí autamaticky na druhého! Když si člověk už neví rady, je dobré navštívit odborníka. Protože jsou situace, které člověk sám nevyřeší. 

             Zná te to, dítě je nešťastné že se poněm něco chce, ale vúbec nechápe co. Vždať se snaží maximálně vyhovět požadavkům ale ono to nejde. Rodič je načtvaný že ten jeho tupec neni schopnej zrovna udělat tu kterou věc, neustále to kazí! to snad dělá na schvál nebo co!

            Ano může se stát, že to dělá na schvál, ale ve většině případů se dítě snaží, ale z nějakého důvodu mu to nejde. a přitom by stačilotak málo. V klidu si sednout a popovídat si o tom, navštívit odborníka, lékaře, doplnit jídelníček o některé prvky. Ano, je to překvapivé, ale i strava má vliv na fungování mozku. Stačí malinká odchylka v chemii těla a je problém na světě: únava, agresivita ale u problém s pozorností.

—————

Zpět


Kontakt

Fialka dětem

Mládežnická 839
Kladno
27204


605507266
722708665